Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol

Nonton Danur 3: Sunyaruri (2019) Sub Indo Terbaru

PG-13Genre: Horror
Kualitas: Tahun: Durasi: 90 MinDilihat: 4.589 views
274 voting, rata-rata 6,5 dari 10

Nonton Danur 3: Sunyaruri (2019) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton Danur 3: Sunyaruri (2019) movie sub indo download film gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton Danur 3: Sunyaruri (2019) Sub Indo Terbaru

Sawise pirang-pirang taun dadi grapyak karo mantu cilik dheweke, Risa (Prilly Latuconsina) wiwit rumangsa kudu urip normal kaya wanita liyane. Utamane saiki Risa duwe pacar sing jenenge Dimas (Rizky Nazar), juru pawarta radio. Risa ora ngandhani Dimas babagan kemampuane kanggo ndeleng hantu, lan dheweke duwe limang kanca cilik sing dudu manungsa. Persahabatan Risa karo Peter cs guncang, sawise dheweke krasa Peter cs mulai nggodha Dimas. Risa pungkasane milih nutup mripat utama supaya bisa urip kanthi normal. Nanging ana kedadeyan aneh. Dheweke ora bisa ndeleng maneh Peter cs, nanging maneh mambu danur (cairan sing metu saka mayat). Iki minangka jurig jahat sing mlebu omah liwat udan deres: swarga wanita ala sing ora mung ngancam nyawa, nanging uga Peter cs.

Nonton Streaming :  Jailangkung 2 (2018)

Detail Info Film

Negara:
Rilis:
Direksi: