Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol

Nonton Kuntilanak 2 (2019) Sub Indo Terbaru

PG-13Genre: Horror
Kualitas: Tahun: Durasi: 100 MinDilihat: 2.172 views
394 voting, rata-rata 6,2 dari 10

Nonton Kuntilanak 2 (2019) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton Kuntilanak 2 (2019) movie sub indo download film gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton Kuntilanak 2 (2019) Sub Indo Terbaru

Dinda sing uwal saka teror Kuntilanak (wanita vampire wanita), tanpa persetujuan saka Bibi Donna, kepengin nemoni wong sing dipercaya ibune biologis, Karmila. Bareng karo adhine lan adhine Julia lan Edwin, kepepet ing omah ing tengah alas. Akeh penyelewengan dumadi. Dinda maneh kudu ngatasi Kuntilanak, nanging beda karo sing dikalahake nggunakake spike utawa mantra.

Detail Info Film

Negara:
Rilis: