Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol

Nonton My Stupid Boss (2016) Sub Indo Terbaru

PG-13Genre: Comedy, Drama
Kualitas: Tahun: Durasi: 108 MinDilihat: 502 views
796 voting, rata-rata 6,6 dari 10

Nonton My Stupid Boss (2016) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton My Stupid Boss (2016) movie sub indo download film gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton My Stupid Boss (2016) Sub Indo Terbaru

Boss Bodohku nyritakake babagan bos sing salah lan karyawane. Bossman (Reza Rahadian) minangka salah sawijining Indonesia sing duwe perusahaan ing Kuala Lumpur. Perusahaan sing gedhe nanging ora diatur. Puncak amarga gegeran ing organisasi kasebut yaiku panggedhe dhewe. Prinsip manajemen pisanan dheweke yaiku Bossman Tengen Tengen. Tegese apa wae Bossman fancies bakal bisa rampung. Lan iku prinsip ing ngisor iki: Mustahil Kita Nindakake Ajaib Kita Coba. Ing tengah-tengah iki yaiku Diana, sekretaris Bossman, sing kudu nyobel kanthi saben kemungkinan kanthi kemungkinan sing ora bisa ditambahake ing perusahaan kasebut. Saben dinane Diana ngatasi aksi antik pimpinane lan sabar lan akal sehat kabeh diuji.

Nonton Streaming :  Fearless (2006)

Detail Info Film

Negara:
Rilis:
Direksi: