Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol

Nonton Yowis Ben (2018) Sub Indo Terbaru

PG-13Genre: Comedy, Drama, Romance
Kualitas: Tahun: Durasi: 99 MinDilihat: 375x ditonton
574 voting, rata-rata 7,7 dari 10

Nonton Yowis Ben (2018) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton Yowis Ben (2018) movie sub indo download film gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton Yowis Ben (2018) Sub Indo Terbaru

Bayu (Bayu Skak) tresna marang Susan (Cut Meyriska). Amarga dheweke krasa cenderung karo kahanan medioce dhewe, Bayu njaga rasa rame kasebut ing njero ati. Owah-owahan kedadeyan wiwit Susan ngirim obrolan swara menyang Bayu. Dheweke mikir yen Susan wis nyedhaki. Ternyata Susan nggunakake Bayu kanggo mbantu nyedhiyakake sup (salad kacang) kanggo konsumsi kanca OSIS (organisasi siswa). Bayu nekad supaya awake dhewe luwih populer tinimbang Roy (Indra Wijaya), pacar Susan, gitaris band sekolah. Bayu nyipta band nganggo Doni (Joshua Suherman), Yayan (Tutus Thomson), lan Nando (Brandon Salim). Dheweke jenenge band Yowis Ben. Nalika Yowis Ben tuwuh ing pemandangan musik kutha Malang, pamisah antarane personel Yowis Ben wiwit katon.

Nonton Streaming :  Paprika (2006)

Detail Info Film

Negara:
Rilis:
Direksi: