Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol
Nonton My Big Fat Greek Wedding (2002) Sub Indo Terbaru

My Big Fat Greek Wedding (2002)

PGGenre: Comedy, Drama, Romance
Kualitas: Tahun: Durasi: 95 MinDilihat: 41 views
270 voting, rata-rata 6,4 dari 10

Toula Portokalos umur 30, Yunani, lan kerja ing restoran keluargane, Dancing Zorba’s, ing Chicago. Kabeh sing dikarepake bapake Gus yaiku supaya omah-omah karo bocah Yunani sing apik. Nanging Toula golek luwih akeh ing urip. Ibune nyakinake Gus supaya dheweke njupuk kelas komputer ing kuliah (nggawe dheweke mikir). Kanthi kelas kasebut ing sabuk, dheweke banjur njupuk lembaga perjalanan ibune (maneh nggawe bapake mikir minangka ide dheweke). Dheweke ketemu Ian Miller, guru basa Inggris sekolah tinggi, WASP, lan dreamboat dheweke wis nggawe wong gemblung ing restoran; dheweke Tanggal rahasia kanggo sawetara dina sadurunge kulawarga ngerti. Bapakne iku asu amarga dheweke ora duwe basa Yunani. Dheweke kudu sinau nampa Ian; Ian kudu sinau nrima kulawargane Toula sing gedhe, lan Toula kudu sinau supaya bisa nampa awake dhewe.